Contract opstellen

Je hoeft het niet uit te stellen. Juridische zekerheid direct online geregeld.

 • Altijd up-to-date door onze updates bij wetswijzigingen

 • Contract opstellen door dé specialist op maat met 'Niet goed geld terug garantie'

 • Documenten specifiek voor jouw wensen

 • referentie-suzan

  Werken met EenvoudigRecht.nl is altijd erg plezierig. Naast dat zij vakinhoudelijk sterk zijn en precies weten waar zij het over hebben is er ook altijd ruimte voor de persoonlijke kant en veel humor. Dat kunnen wij erg waarderen, we doen graag zaken met EenvoudigRecht.nl.

  Suzan de Wit

  ZZPerfect

 • We zijn super blij met onze nieuwe algemene voorwaarden en overeenkomst die helemaal aansluiten op onze doelgroep. Zo blij dat we gelijk ook een cookieverklaring, privacyverklaring en disclaimer hebben besteld. Snelle, vriendelijke en vooral goeie service!

  Katja Poltavets

  Congressus

 • referentie-roban

  René heeft erg goed geholpen bij een professionaliseringsslag van ons bedrijf, met het opstellen van nieuwe algemene voorwaarden en een koop- en licentieovereenkomst voor alle nieuwe klanten van Knalgeel. Al met al erg fijne service. Aanrader.

icon_document_pen

Hulp bij het opstellen

De inhoud en vorm van een contract zijn in de meeste gevallen niet gebonden aan regels. Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgenomen in het contract en de formulering correct is.
icon-specialist

Op maat door dé specialist

Het contract wordt opgesteld door één van onze juridische specialisten. Wij staan daarom garant voor uitstekende kwaliteit.
icon-persoonlijk-contact

Persoonlijk contact

Het contract is maatwerk daarom vinden we persoonlijk contact belangrijk. Wij zetten de wensen en bedoelingen betreft de afspraken om in een begrijpelijke juridische tekst.

Contract opstellen door de specialist

Voor je klanten geeft dit een veilig gevoel, omdat ze weten dat deze is gemaakt door dé specialist. Wij staan garant voor uitstekende kwaliteit. Ook voor vragen staan onze specialisten voor je klaar.

mr. René van der Horst, specialist overeenkomsten

foto-specialist-rené

Bespreek je wensen met één van onze juridische specialisten

Zo werkt het:

icon-hoe-werkt-het-bel-ons-1

Bel of mail ons

In een eerste gesprek overleggen we wat je wensen zijn met betrekking tot het contract. Tijdens het gesprek krijg je direct een indicatie van tijd en prijs.
icon-hoe-het-werkt-relax

Relax

De specialist overlegt wat wel en niet in het contract moet komen en zorgt dat het document juridisch juist is. Relax jouw taak zit erop.
3-01-01-01

Direct te gebruiken

Daarna ontvang je het contract en onze factuur op de mail. Het contract kan je, met behulp van onze gebruiksaanwijzing, direct gebruiken.

Meer dan 24893 klanten gingen je al voor

Veelgestelde vragen

Contract opstellen, hoe werkt het?

Kijk bij ons aanbod. Staat je contract er niet bij neem dan contact met ons op. Onze gegevens vind je hier

Ook klant:

 • Logo-referentie Milieutechniek
 • Logo-referentie Groots
 • Logo-referentie P. de Mulder

Bestel jouw juridische documenten nu

Nederlands