Leveringsvoorwaarden Engels

Je hebt ook leveringsvoorwaarden Engels nodig? Wil je graag veilig risico’s nemen? Zorg er dan voor dat je goede voorwaarden hebt en dat je deze goed gebruikt!

Bestel hier je leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden moeten begrijpelijk zijn voor je klant. Doe je (ook) zaken in het buitenland? Dan moet je voor die klanten leveringsvoorwaarden Engels gebruiken. Daarnaast is de Engelse versie aan te raden wanneer je website (ook) in het Engels is.

Leveringsvoorwaarden Engels van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hoge kwaliteit door inzet van onze juristen en de goedkeuring van een grote verzekeraar. Betaalbare prijs doordat ze te gebruiken zijn voor alle bedrijven die diensten, producten of beide leveren en door gebruik van automatisering. Je ontvangt ze binnen een paar minuten op je mail en kunt ze direct gebruiken. Ze zijn al aangepast op jouw branche en je maakt ze zelf verder op maat door beantwoording van een paar vragen.

Op de leveringsvoorwaarden Engels staat ons keurmerk. Voor je klanten geeft dit een veilig gevoel, omdat ze weten dat ze gemaakt zijn door de specialist.

Gratis gebruiksaanwijzing bij je leveringsvoorwaarden Engels

Naast de leveringsvoorwaarden Engels krijg je standaard een gebruiksaanwijzing. Omdat het niet alleen belangrijk is om ze te hebben, maar het net zo belangrijk is om ze goed te gebruiken. Want ze zijn niet van toepassing als ze niet goed gebruikt worden.

Voorbeeld: Je hebt een product verkocht en deze is nog niet betaald door de klant. Dan gaat je klant failliet. Gelukkig heb je in je voorwaarden een voorbehoud van eigendom staan. Dit houdt in dat het product niet in het faillissement valt en dat je deze terug kunt krijgen.

Kortom leveringsvoorwaarden Engels zorgen ervoor dat je aansprakelijkheid beperkt is. Dat je niet in elk contract standaard afspraken hoeft te zetten en toekomstige heibel wordt voorkomen.

De leveringsvoorwaarden Engels op maat kosten maar €149,- excl. BTW. Je kunt ze aanvullen met disclaimers of extra service. Om de kosten hoef je het dus niet te laten. Staat je branche er niet bij? Neem dan contact met ons op. In overleg maken wij ze voor jouw branche op maat.