Algemene leveringsvoorwaarden

Je hebt ook algemene leveringsvoorwaarden nodig voor je bedrijf? Wil je graag veilig risico’s nemen? Zorg er dan voor dat je goede voorwaarden hebt en dat je deze goed gebruikt!

Bestel hier je algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Hoge kwaliteit door inzet van onze juristen en de goedkeuring van een grote verzekeraar. Lage prijs door gebruik van automatisering. Je maakt ze zelf op maat door beantwoording van een paar vragen. Je ontvang ze op je mail en kun je ze vervolgens direct gebruiken.

Op de algemene leveringsvoorwaarden staat ons keurmerk. Voor je klanten geeft dit een veilig gevoel, omdat ze weten ze dat ze gemaakt zijn door dè specialist.

Gratis gebruiksaanwijzing bij je leveringsvoorwaarden

Naast de leveringsvoorwaarden krijg je gratis een gebruiksaanwijzing. Omdat het niet alleen belangrijk is om ze te hebben, maar het net zo belangrijk is om ze goed te gebruiken. Want ze zijn niet van toepassing als je ze niet goed gebruikt.

Voorbeeld: Je hebt een product verkocht en deze is nog niet betaald door de klant. Dan gaat je klant failliet. Gelukkig heb je in je voorwaarden een voorbehoud van eigendom staan. Dit houdt in dat het product niet in het faillissement valt en dat je deze terug kunt krijgen.

Kortom leveringsvoorwaarden zorgen ervoor dat je aansprakelijkheid beperkt is. Dat je niet in elk contract standaard afspraken hoeft te zetten en toekomstige heibel wordt voorkomen.

De algemene leveringsvoorwaarden op maat kosten maar €149,- excl. BTW. Je kunt ze aanvullen met disclaimers of extra service. Om de kosten hoef je het dus niet te laten. Staat je branche er niet bij? Neem dan contact met ons op. In overleg maken wij ze voor jouw branche op maat.