Website en e-mail disclaimer

Je hoeft het niet uit te stellen. Juridische zekerheid direct online geregeld.

 • Altijd up-to-date door onze updates bij wetswijzigingen

 • Door dé specialist op maat met 'Niet goed geld terug garantie

 • Binnen twee uur op je mail met gratis gebruiksaanwijzing

 • We zijn super blij met onze nieuwe algemene voorwaarden en overeenkomst die helemaal aansluiten op onze doelgroep. Zo blij dat we gelijk ook een cookieverklaring, privacyverklaring en disclaimer hebben besteld. Snelle, vriendelijke en vooral goeie service!

  Katja Poltavets

  Congressus

 • Wij van DWE weten alles op het gebied van spanningsvoorziening, maar andere gebieden laten we graag aan expert over. EenvoudigRecht heeft voor ons zeer snel een heldere privacy-, cookieverklaring en disclaimers in het Nederlands en in het Engels opgezet welke we meteen konden gebruiken. Voor ons weer een zorg minder!

  Benno de Wit

  De Wit Elektronika

icon_document_pen

Makkelijk en snel

Binnen 10 minuten beantwoord je de vragen. Vervolgens gaat onze specialist direct aan de slag om jou document op maat te maken.
icon-specialist

Op maat door dé specialist

De website en e-mail disclaimer worden opgesteld door onze juridisch specialist. Wij staan daarom garant voor uitstekende kwaliteit.
icon-snelle-levering

Direct te gebruiken

Met onze spoedservice ontvang je de website en e-mail disclaimer binnen 2 uur op maat wanneer je de vragen voor 20:00 uur hebt beantwoord.

Op de disclaimers staat ons keurmerk

Voor je klanten geeft dit een veilig gevoel, omdat ze weten dat deze is gemaakt door dé specialist. Wij staan garant voor uitstekende kwaliteit. Ook voor vragen staan onze specialisten voor je klaar.

mr. René van der Horst, specialist overeenkomsten

foto-specialist-rené

De website en e-mail disclaimers zijn te bestellen in de volgende talen:

Nederlands

99Euro

Engels

99Euro

Frans

99Euro

Duits

99Euro

Zo werkt het:

icon-stap1-hoe-het-werkt

Vragen beantwoorden

Beantwoord in 10 minuten de vragen. We hebben dit zo makkelijk mogelijk gemaakt!
icon-hoe-het-werkt-relax

Relax

Onze specialist gaat direct aan de slag voor je. Relax jouw taak zit erop.
icon-hoe-het-werkt-3

Snelle levering

Binnen twee uur ontvang je de disclaimers en de factuur in je inbox!
Al 24881 klanten gingen je voor
Gratis gebruiksaanwijzing

Heldere uitleg voor het juiste gebruik

Bij de website en e-mail disclaimer krijg je gratis een gebruiksaanwijzing. Omdat het niet alleen belangrijk is om ze te hebben, maar net zo belangrijk om ze goed te gebruiken. Ze zijn namelijk niet van toepassing als je ze niet goed gebruikt.

De voordelen van een website en e-mail disclaimer:

 • Beperking van je aansprakelijkheid

 • Betere berscherming van je intellectuele eigendomsrechten

 • Niet aansprakelijk voor (foutieve) informatie

 • Professionele uitstraling

Veelgestelde vragen

Wat is een website disclaimer?

Een website disclaimer zorgt ervoor dat je niet aansprakelijk bent voor de (foutieve) informatie op je website. Daarnaast wordt door gebruik van de disclaimer je aansprakelijkheid uitgesloten voor verwijzingen naar andere websites of bronnen. Tevens worden je intellectuele eigendomsrechten beter beschermd. Bezoekers worden er bijvoorbeeld op gewezen dat zij niet zomaar teksten mogen kopiëren of ideeën mogen gebruiken.

Waarom moet je een website disclaimer op je website gebruiken?

Voorbeeld 1: Je hebt een typefout gemaakt en het aangeboden product per ongeluk voor € 100,00 op je website gezet in plaats van € 1000,00. Gelukkig zorgt de disclaimer ervoor dat je de onjuiste prijs niet hoeft te hanteren.

Voorbeeld 2: Je hebt op je website een link geplaatst naar een andere website en achteraf blijkt dat die website gebruikt wordt om mensen op te lichten. Je disclaimer zorgt er vervolgens voor dat je niet aansprakelijk bent voor de verwijzing.

Waar moet je de website disclaimer plaatsen?

Een website disclaimer wordt meestal rechtsonder op de website geplaatst onder het kopje ‘disclaimer’. Bezoekers van je website zullen in de meeste gevallen de disclaimer niet doorlezen voordat zij gebruik maken van de website. Iedere bezoeker die op de website komt verklaart automatisch door het gebruik van de website dat hij akkoord gaat met de voorwaarden die in de disclaimer staan. De voorwaarden zijn zo opgesteld dat je de website veilig kunt gebruiken.

Let op: het auteursrecht is ook van toepassing op een website disclaimer. Gebruik dus niet zonder toestemming een disclaimer van een ander. Daarnaast weet je bij het kopiëren niet of de website disclaimer is opgesteld door dé specialist. Ook op onze website disclaimer rust het auteursrecht.

Wat is een e-mail disclaimer?

De e-mail disclaimer waarschuwt de ontvanger dat de informatie en bijlagen eventueel vertrouwelijk zijn en dat daar bepaalde rechten en plichten bij horen. Door het gebruik van de disclaimer verzoek je een onbedoelde ontvanger te laten weten dat de mail naar een onjuist adres is verzonden. Daarnaast verzoek je de ontvanger de mail te verwijderen. </ p>

Waarom moet je een e-mail disclaimer gebruiken?

Je hebt het vast al een keer meegemaakt. In alle haast verstuur je een vertrouwelijke mail naar een andere klant dan de bedoeling was. Vervolgens hoop je dat er niets met de informatie wordt gedaan.

Gelukkig gebruik je een e-mail disclaimer die je beschermt. De disclaimer beschermt je tegen verspreiding of openbaarmaking van informatie die je per ongeluk naar een ander stuurt. Ook wanneer je een mail naar een juist adres stuurt, beschermt de disclaimer je tegen verspreiding of openbaarmaking van gevoelige informatie. </ p>

Wat zijn de voordelen van een e-mail disclaimer?

Een e-mail disclaimer straalt professionaliteit uit en de disclaimer maakt de rechten en plichten voor de ontvanger duidelijk.</ p>

Beantwoord je de vragen na 16:00 uur op een werkdag?

Geen probleem. De specialist maakt je website dislaimer de eerstvolgende werkdag op maat. Deze wordt nog dezelfde werkdag in de ochtend naar je toegestuurd. Heb je de website disclaimer eerder nodig? Neem dan contact met ons op.

Ook klant:

 • referentie logo mediprepare
 • referentie-logo-bookzo
 • referentie-logo-hypnosecursus
 • logo bereslim
 • referentie logo Greatwaves
 • referentie logo arjanlucius
 • referentie-logo-rapresent
 • referentie-logo-gek
 • referentie logo Launch cafe
 • referentie-logo-fyle
 • referentie-logo-dwe
 • referentie-logo-congressus
 • referenties-logo-zzperfect
 • referentie-logo-mbmb
 • referentie-logo-educatieplatform
 • referentie-logo-sensitest
 • referentie-logo-fitgaaf

Bestel jouw juridische documenten nu

Nederlands