Ons affiliate programma

Geloof jij ook in onze missie? En denk jij jouw klanten, doelgroep, lezers en connecties blij te kunnen maken met EenvoudigRecht? Meld je dan aan voor ons affiliate programma.

Meld je aan

Meld je aan

Dat kan heel snel via het formulier hieronder of door een mail naar Puck te sturen. Zij neemt contact met je op. Aanmelden is kosteloos ;). Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd én de affiliate overeenkomst is getekend ontvang je jouw persoonlijke affiliate link!

Meld je aan

De ontvangen link kan jij op allerlei plekken gebruiken. Bijvoorbeeld op jouw website, in nieuwsbrieven, in de footer van jouw e-mail én op social media. Heb je hulp nodig om jouw link goed in te zetten? Bel of mail dan even met Puck. Ze barst van de leuke ideeën!

Get Paid

Wanneer iemand via jouw link juridische documenten bij ons besteld wordt dat direct geregistreerd. Jij ontvangt 10% van deze inkomsten! Elke laatste dag van de maand laten we je weten hoeveel jij ons mag factureren. Zo eenvoudig is het!

Ben je blij met EenvoudigRecht? Vertel het anderen en we belonen je graag met ons affiliate programma.

Jouw commissie

Niet geheel onbelangrijk, wat levert het jou op? Onze affiliate partners krijgen standaard een commissie van 10% van het totaalbedrag ex. BTW van een bestelling die via de persoonlijke link is geplaatst.

Een idee van de mogelijke inkomsten:
Onze gemiddelde orderwaarde is momenteel €255,71 ex BTW. Daarmee kun je met 150 bestellingen via jouw unieke link al €3.835,65 ex BTW verdienen. Niet verkeerd, he?

Voor wie?

Werk jij met of voor mensen die een bedrijf willen starten, al ondernemer zijn? Ben je bijvoorbeeld business coach, boekhouder, verhuur je werkplekken, heb je een platform waar voornamelijk ondernemers op komen of maak je apps en websites voor bedrijven? Dan is ons affiliate programma écht iets voor jou.

Aan de slag!

Zodra je je hebt aangemeld controleren we je aanmelding. Wanneer die is goedgekeurd ontvang je van ons jouw affiliatie overeenkomst, ondersteuning wanneer je het nodig hebt, maandelijkse rapportage en betalingen én jouw unieke affiliate link.

Dan ligt de bal bij jou; hoe ga jij er voor zorgen dat veel mensen gebruik maken van de link? Puck denkt graag met jou mee als je er zelf even niet uitkomt!

Waarom EenvoudigRecht.nl?

Het is onze missie om het juridische stuk van ondernemen zo eenvoudig mogelijk te maken. We geloven in de kracht van andere ondernemers en zetten daarom vol in op ons affiliate programma. Wij bieden een super simpel model met hoge commissies. Registratie is overigens helemaal gratis, zonder maandelijkse kosten of minimale verkoop eisen. Piece of cake dus.

Wordt onze affiliate partner

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Puck neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Yeah! Super leuk. Je hoort snel van ons :)
Oops! er ging iets fout met het versturen van het formulier. Controleer de verplichte velden.

Eenvoudige en toegankelijke juridische zekerheid voor alle ondernemers. Dat is waar wij voor staan. Help je ons?

Hoe wij werken?

Dat leggen we je graag uit. In de video vertellen we je meer! Wil je echt alles weten over onze service en wat je precies kunt verwachten? Dan kun je het beste hier klikken, op die pagina leggen we je alles haarfijn uit.

Benieuwd wat ze over ons zeggen?

We zijn ontzettend tevreden met de diensten van EenvoudigRecht. Snelle service met duidelijk begeleiding. Dank je wel!
Ik ben ontzettend tevreden met de service van EenvoudigRecht. Voor een influencer samenwerking had ik een overeenkomst nodig. Deze hadden ze nog niet in hun aanbod, maar EenvoudigRecht.nl heeft deze speciaal toegevoegd voor mij. Ik had de overeenkomst binnen één dag al in mijn mail. Daarnaast worden al je vragen goed en snel beantwoord. Ik raad EenvoudigRecht dus zeker aan voor al je juridische zaken!
Meer lovende woorden lezen?

Let's go

Bestel nu jouw juridische documenten. Al meer dan 25120 klanten gingen je voor.