Ons affiliate programma

Geloof jij ook in onze missie? En denk jij jouw klanten, doelgroep, lezers en connecties blij te kunnen maken met EenvoudigRecht? Meld je dan aan voor ons affiliate programma.

Meld je aan
Poppetje met laptop icon

Meld je aan

Dat kan heel snel via het formulier hieronder of door een mail naar René te sturen. Hij neemt contact met je op. Aanmelden is kosteloos ;). Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd én de affiliate overeenkomst is getekend ontvang je jouw persoonlijke affiliate link!

Duif met hartje icon

Meld je aan

De ontvangen link kan jij op allerlei plekken gebruiken. Bijvoorbeeld op jouw website, in nieuwsbrieven, in de footer van jouw e-mail én op social media. Heb je hulp nodig om jouw link goed in te zetten? Bel of mail dan even met René. Hij barst van de leuke ideeën!

Geldzak icon

Get Paid of korting

Je kunt kiezen voor een commissie of een korting voor degene die je doorstuurt. Wanneer iemand via jouw link juridische documenten bij ons besteld wordt dat direct geregistreerd. Je ontvangt 10% commissie of degene die je doorstuurt krijgt 10% korting!

Ben je blij met EenvoudigRecht? Vertel het anderen en we belonen je graag met ons affiliate programma.

Commissie of korting

Onze affiliate partners krijgen een commissie van 10% van het totaalbedrag ex. BTW van een bestelling die via de persoonlijke link is geplaatst. Of degene die ze doorsturen krijgt 10% extra korting!

Belangrijk is dat jij weet dat degene die je doorstuurt perfecte juridische documenten krijgt voor een betaalbare prijs!

Voor wie?

Werk jij met of voor mensen die een bedrijf willen starten, al ondernemer zijn? Ben je bijvoorbeeld business coach, boekhouder, verhuur je werkplekken, heb je een platform waar voornamelijk ondernemers op komen of maak je apps en websites voor bedrijven? Dan is ons affiliate programma écht iets voor jou.

Foto van vrouw
Foto van mensen aan het werk

Aan de slag!

Zodra je je hebt aangemeld controleren we je aanmelding. Wanneer die is goedgekeurd ontvang je van ons jouw affiliatie overeenkomst, ondersteuning wanneer je het nodig hebt, maandelijkse rapportage en betalingen én jouw unieke affiliate link.

Dan ligt de bal bij jou; hoe ga jij er voor zorgen dat veel mensen gebruik maken van de link? René denkt graag met jou mee als je er zelf even niet uitkomt!

Waarom EenvoudigRecht.nl?

Het is onze missie om het juridische stuk van ondernemen zo eenvoudig mogelijk te maken. We geloven in de kracht van andere ondernemers en zetten daarom vol in op ons affiliate programma. Wij bieden een super simpel model met hoge commissies of hoge kortingen. Registratie is overigens helemaal gratis, zonder maandelijkse kosten of minimale verkoop eisen. Piece of cake dus.

Foto van 3 vrolijke mensen

Wordt onze affiliate partner

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Puck neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Gif van meisje die danst
Yeah! Super leuk. Je hoort snel van ons :)
Oops! er ging iets fout met het versturen van het formulier. Controleer de verplichte velden.

Eenvoudige en toegankelijke juridische zekerheid voor alle ondernemers. Dat is waar wij voor staan. Help je ons?

Hoe wij werken?

Dat leggen we je graag uit. In de video vertellen we je meer! Wil je echt alles weten over onze service en wat je precies kunt verwachten? Dan kun je het beste hier klikken, op die pagina leggen we je alles haarfijn uit.

Benieuwd wat ze over ons zeggen?

Mijn algemene voorwaarden waren niet meer actueel. Ik wilde zeker zijn dat ik goede voorwaarden zou hebben, maar ook op een eerlijke en gelijkwaardige basis. Ik twijfelde om ze eerst bij elkaar te Googlen. Maar zag al snel in dat dit mij te veel tijd kost. En ik zou dan toch moeten controleren of ze actueel zijn en passend voor mijn business. Ik zag al snel de waarde in van kwalitatieve en actuele voorwaarden. De wizard is goed met relevante vragen en snelle levering. Ik zou EenvoudigRecht.nl aanbevelen, omdat je zaken goed geregeld wil hebben en niet te veel kwijt wilt zijn. Na ontvangst heb ik de algemene voorwaarden direct online gezet!
We zijn ontzettend tevreden met de diensten van EenvoudigRecht. Snelle service met duidelijk begeleiding. Dank je wel!
Meer lovende woorden lezen?

Let's go

Bestel nu jouw juridische documenten. Al meer dan 25162 klanten gingen je voor.