Onze werkwijze

Hoe werken jullie eigenlijk? Goede vraag! We leggen je het haarfijn uit. Het is heel eenvoudig!

Aanvraag

Vul jouw contact gegevens in en selecteer de juridische documenten die je nodig hebt. We stellen je meteen online een paar vragen waarna je jouw bedrijfsgegevens invult. Kost je ongeveer 10 minuten.

De specialist belt je

Wij bekijken jouw antwoorden en onze jurist belt je altijd even persoonlijk om deze met je door te nemen. Aan de hand van alle informatie stelt de specialist jouw documenten voor je op.

Documenten snel geleverd in jouw inbox icoon.

Snelle levering

Heb je de documenten snel nodig? Kies voor onze spoed service: binnen vier uur ontvang je de documenten in de je inbox. Onze standaard levertijd is 3 werkdagen, ook super snel!

We maken juridische zaken zo eenvoudig mogelijk. Echt. Beloofd.

Hoe wij werken?

Dat leggen we je graag uit. In de video vertellen we je meer! Wil je echt alles weten over onze service en wat je precies kunt verwachten? Dan kun je het beste hier klikken, op die pagina leggen we je alles haarfijn uit.

1. Welke documenten heb je nodig?

Weet je al welke documenten je precies nodig hebt? Onder documenten in het menu vind je alle documenten die wij op maat kunnen leveren. Bij elk document vind je meer informatie zoals wanneer én waarom je dat document nodig hebt. Mocht je er daarmee niet uitkomen, stuur dan een chatbericht (rechtsonder) naar onze Pieter. Hij helpt je graag op weg!

2. Aanvragen

Wanneer je weet welke documenten je nodig hebt ga je aan de slag met het aanvragen van de documenten. Dat hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Vink alle documenten aan die je wilt afnemen. Bij méér dan 1 document krijg je van ons 15% korting!

3. Vragen beantwoorden

Vervolgens stellen we je online een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden stelt onze specialist het document voor je op. Wanneer je niet precies weet wat je moet antwoorden kan je dat ons gemakkelijk via de chat vragen. Heb je niet alle relevante informatie bij de hand? Dan kun je via de knop rechtsboven een link naar jezelf sturen zodat je later verder kunt gaan waar je gebleven was. Wel zo eenvoudig.

4. Kies een service pakket

Na het invullen van de vragen en de bedrijfsgegevens kies je een service pakket kiezen. We leveren de documenten standaard binnen 3 werkdagen. Heb je haast en moet je het document zo snel mogelijk hebben? Kies dan voor ons spoed pakket. Je ontvangt het document dan binnen 4 uur in je inbox als je de aanvraag voor 17:00 uur hebt afgerond. De spoed service is ook te gebruiken in het weekend. Wil je geen zorgen in de toekomst? Dan kies je voor het alles in één pakket.

5. Belletje van de specialist

Wanneer je de aanvraag hebt afgerond ontvang je van ons meteen een bevestiging en de factuur. De specialist neemt jouw antwoorden door en belt je vaak dezelfde of de volgende dag nog! Na het belletje stellen we de documenten op maat op! Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Documenten snel geleverd in jouw inbox icoon.

6. Levering

De documenten ontvang je wanneer deze klaar zijn in je inbox. Daarbij leveren we altijd gebruiksaanwijzingen zodat we zeker weten dat je de documenten op de juiste manier kunt inzetten. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met de specialist.

Benieuwd wat ze over ons zeggen?

Snelle en goede service!
"Onze ervaring met EenvoudigRecht.nl is dat ze snel, accuraat en op maat overeenkomsten leveren. Zeer tevreden over. Goed passend advies voor iedere (moeilijke) situatie, voor ons een vertrouwde partner op juridisch gebied."
Meer lovende woorden lezen?

Let's go

Bestel nu jouw juridische documenten. Al meer dan 25002 klanten gingen je voor.