Cookieverklaring

Juridische documenten in een handomdraai online geregeld.

Altijd up-to-date door onze updates bij wetswijzigingen

Eenmalige fixed fee met 'niet goed geld terug garantie'

Voor alle branches en specifiek voor jouw bedrijf opgesteld

Waarom heb je een cookieverklaring nodig?

Een cookieverklaring is vanuit de AVG verplicht als je een website hebt én daarop cookies plaatst die persoonsgegevens verwerken, zoals niet-anonieme analytische cookies, advertentiecookies en social-media cookies. In een cookieverklaring leg je onder andere uit wat cookies zijn, welke cookies er op jouw website geplaatst worden, voor welke doeleinden deze cookies geplaatst worden en hoe een bezoeker cookies kan verwijderen.

Direct cookieverklaring opstellen

Klik hier voor meer informatie over:

icoon klik

Arbeids­overeenkomst onbepaalde tijd

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is voor werknemers die in vaste dienst komen. In de overeenkomst worden alle afspraken met de werknemer opgenomen.

Meer info
icoon klik

Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd

Voor werknemers die je (eerst) maximaal 3 jaar in dienst wilt houden. In de overeenkomst staan afspraken zijn over het salaris, vakantiedagen, concurrentiebeding, etc.

Meer info
icoon klik

0 uren contract

Een 0 uren contract is één van de oproepovereenkomsten. Het aantal uren wordt niet vooraf vastgesteld. De oproepkracht wordt alleen betaald voor het aantal gewerkte uren.

Meer info
icoon klik

Min max contract

Een min max contract is één van de oproepovereenkomsten. Je laat een oproepkracht een minimaal en maximaal aantal uren in een bepaalde periode werken.

Meer info
icoon klik

Arbeids­overeenkomst dga

In deze overeenkomst zijn alle afspraken met de directeur opgenomen. Bijvoorbeeld afspraken over het salaris, vakantiedagen, concurrentiebeding, etc.

Meer info

Kies jouw arbeidsovereenkomst:

November en December feestmaanden: 50% korting op alle selfservice documenten!

Bepaalde tijd contract

€49,-

€49,-

€24,50

Onbepaalde tijd contract

€49,-

€49,-

€24,50

Directeur-grootaandeelhouder

€49,-

€24,50

€49,-

0 uren contract

€49,-

€24,50

€49,-

Min max contract

€49,-

€24,50

€49,-

* Heb je een andere arbeidsovereenkomst nodig? Neem dan contact met ons op!
This is some text inside of a div block.

Zij kochten al een cookieverklaring:

Foto klant
Dewi
We zijn ontzettend tevreden met de diensten van EenvoudigRecht. Snelle service met duidelijk begeleiding. Dank je wel!

Meer lovende woorden lezen?

Onze specialist belt je over de privacyverklaring

Kies je service

Kies voor Selfservice of Fullservice. Met Selfservice ontvang je het document 1 uur na het afronden van de bestelling.

Beantwoord de vragen voor de privacyverklaring

Beantwoord de vragen

Kies jouw documenten en beantwoord onze vragen online in 10 minuten.

Je ontvangt de privacyverklaring binnen 3 werkdagen.

Super snelle service

Je documenten worden gemaakt en ontvang je in jouw inbox! Ze zijn direct klaar voor gebruik.

Gratis gebruiksaanwijzing. Dankzij onze heldere uitleg gebruik jij de documenten op de juiste manier.

Naast de cookie statement krijg je gratis een gebruiksaanwijzing. Omdat het niet alleen belangrijk is om een cookie tekst te hebben, maar net zo belangrijk om deze goed te gebruiken. De cookieverklaring is namelijk niet van toepassing als je deze niet goed gebruikt.

November en December feestmaanden: 50% korting op alle selfservice documenten!

Welke service mogen we jou bieden?

Selfservice

€49,-

€49,-

€24,50

Fullservice

€147,-

€147,-

Wij werken met vaste eenmalige prijzen per document
November en December feestmaanden: 50% korting op alle selfservice documenten!

De cookieverklaring kan je bestellen in deze talen:

Nederlands

€49,-

€24,50

Engels

€49,-

€24,50

Frans

€49,-

€24,50

Duits

€49,-

€24,50

* Heb je een andere taal nodig? Neem dan contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Welke service moet ik kiezen?

Je kan bij ons kiezen voor Selfservice of Fullservice.


Kies je voor Selfservice?
Dan maakt ons super slimme systeem jouw document op basis van jouw antwoorden en ontvang je het document binnen 1 uur op de mail. Er komt dus geen specialist aan te pas die je persoonlijk vragen kunt stellen. Selfservice is drie keer goedkoper dan maatwerk en je betaalt direct via iDeal.


Kies je voor Fullservice?
Dan gaat onze specialist voor je aan de slag nadat je alle antwoorden online hebt gegeven. De specialist neemt telefonisch contact met je op om alles door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Daarna stelt hij de documenten op maat voor je op. Je ontvangt de documenten binnen 5 werkdagen in jouw inbox. Je kiest zelf of je direct via iDeal betaalt of op factuur.

Wat zijn cookies?

Cookieszijn kleine tekstbestanden waarin informatie wordt opgeslagen. Er bestaan viersoorten cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat een website goed werkt. Met social media cookies kan inhoud van een website worden gedeeld. Daarnaast zijn er tracking om een website meer gebruiksvriendelijk te maken. En als laatste zijn er advertentie cookies. Hiermee worden advertenties aangepast op de bezoeker.

Wat is een cookieverklaring?

In het cookie beleid staat onder andere wat cookies zijn, welke cookies er geplaatst worden, voor welke doeleinden de cookies geplaatst worden en hoe een bezoeker cookies kan verwijderen.

Wat is de cookiewet?

De cookiewet is geen aparte wet, maar een artikel in de Telecommunicatiewet. Hierin is de cookie wetgeving opgenomen. Er staan twee belangrijke verplichtingen in de cookiewet. Ten eerste moet een bezoeker toestemming verlenen voor de plaatsing van cookies. Ten tweede moet het voor de bezoeker bekend zijn voor welke doeleinden cookies worden geplaatst. De toestemming wordt meestal geregeld met de cookie melding. Deze melding is in de toekomst niet meer verplicht. Daarnaast staan de doeleinden in een cookieverklaring. Zowel het gebruik van de melding als de verklaring is verplicht. Tenzij er alleen functionele cookies worden gebruikt.

Verwerkersovereenkomst nodig?

Verstrek je persoonsgegevens aan andere partijen? Dan moet je met die partij een verwerkersovereenkomst sluiten. Meer weten? Klik hier verwerkersovereenkomst.

Privacyverklaring nodig?

Een privacyverklaring is verplicht voor alle organisaties. Meer info?

Moet ik toestemming vragen voor het plaatsen van cookies?

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van een websitebezoeker cookies te plaatsen, met uitzondering van de functionele cookies. Je moet daarom vermelden dat je cookies gebruikt en de websitebezoeker moet aangeven dat hij hiermee akkoord gaat.

Is een verwerkingsregister verplicht?

Ja, wanneer je persoonsgegevens verwerkt moet je een verwerkingsregister opstellen. Vanuit de AVG is een verwerkingsregister verplicht voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Is een cookieverklaring verplicht?

Ja, je moet een cookieverklaring verplicht gebruiken indien je cookies gebruikt die persoonsgegevens verwerken, zoals niet anonieme analytische cookies, advertentie cookies en social cookies.

Hoe weet je of jouw website cookies gebruikt?

Wanneer je jouw website niet zelf hebt gemaakt of beheert kan het zijn dat je niet weet of je cookies plaatst. Vraag dit dan na bij de developer of websitebouwer. Zo heb je direct antwoord op de vraag: Gebruik ik cookies op mijn website?

Heb ik naast een cookieverklaring ook een privacyverklaring nodig?

Een privacyverklaring is verplicht voor alle organisaties. Meer info? Klik hier privacyverklaring

Cookieverklaring controleren?

Wanneer jouw cookieverklaring niet door een jurist of expert is opgesteld is het verstandig om de cookieverklaring te laten controleren. Het kan namelijk zijn dat de verklaring niet helemaal aansluit op jouw situatie waardoor je niet aan de eisen van de AVG voldoet en jouw bezoekers niet goed informeert. Dat kan tot problemen leiden. Wij raden daarom aan de cookieverklaring altijd te laten opstellen door een jurist óf ze door een jurist te laten controleren. Wil je jouw cookie statement laten controleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor cookieverklaring controleren hanteren wij dezelfde fixed fee als voor maatwerk.

AVG proof worden?

Wil je zeker weten dat je aan de juridische kant van de AVG voldoet? Neem dan één van onze AVG pakketten af!

Liever eerst overleggen met de specialist?

Weet je niet zeker welke documenten je nodig hebt of heb specifieke vragen die je graag van te voren wilt stellen? Plan dan hier een kort (kosteloos) telefoongesprek in met onze specialist.

Meteen iemand spreken? Bel dan naar 050 – 2112 676.

mr. René van der Horst, specialist
Specialist René stelt jouw privacyverklaring op!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Stuur ons een chatberichtje of bel gerust even.

Bestel jouw documenten

Let's go

Bestel nu jouw juridische documenten. Al meer dan 25091 klanten gingen je voor.