Algemene voorwaarden

Juridische documenten in een handomdraai online geregeld.

Altijd up-to-date door onze updates bij wetswijzigingen

Eenmalige fixed fee met 'niet goed geld terug garantie'

Toegankelijk en specifiek voor jouw op maat gemaakt

Waarom heb je algemene voorwaarden nodig?

Met algemene voorwaarden zorg je ervoor dat jouw aansprakelijkheid beperkt is. Eigenlijk zijn algemene voorwaarden gewoon afspraken tussen jou en jouw klant. Veel standaard zaken rond de overeenkomst, offerte, betaling, intellectueel eigendom, toepasselijk recht, etc. regel je in je algemene voorwaarden, daarom hoef je deze vervolgens niet in elk afzonderlijk contract of overeenkomst te zetten. Scheelt weer tijd. Wil je een aansprakeleijkheidsverzekering afsluiten? Dan zijn algemene voorwaarden verplicht.

Direct algemene voorwaarden opstellen

Klik hier voor meer informatie over:

icoon klik

Arbeids­overeenkomst onbepaalde tijd

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is voor werknemers die in vaste dienst komen. In de overeenkomst worden alle afspraken met de werknemer opgenomen.

Meer info
icoon klik

Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd

Voor werknemers die je (eerst) maximaal 3 jaar in dienst wilt houden. In de overeenkomst staan afspraken zijn over het salaris, vakantiedagen, concurrentiebeding, etc.

Meer info
icoon klik

0 uren contract

Een 0 uren contract is één van de oproepovereenkomsten. Het aantal uren wordt niet vooraf vastgesteld. De oproepkracht wordt alleen betaald voor het aantal gewerkte uren.

Meer info
icoon klik

Min max contract

Een min max contract is één van de oproepovereenkomsten. Je laat een oproepkracht een minimaal en maximaal aantal uren in een bepaalde periode werken.

Meer info
icoon klik

Arbeids­overeenkomst dga

In deze overeenkomst zijn alle afspraken met de directeur opgenomen. Bijvoorbeeld afspraken over het salaris, vakantiedagen, concurrentiebeding, etc.

Meer info

Kies jouw arbeidsovereenkomst:

November en December feestmaanden: 50% korting op alle selfservice documenten!

Bepaalde tijd contract

€99,-

€99,-

€49,50

Onbepaalde tijd contract

€99,-

€99,-

€49,50

Directeur-grootaandeelhouder

€99,-

€49,50

€99,-

0 uren contract

€99,-

€49,50

€99,-

Min max contract

€99,-

€49,50

€99,-

* Heb je een andere arbeidsovereenkomst nodig? Neem dan contact met ons op!
This is some text inside of a div block.

Zij lieten al algemene voorwaarden opstellen:

Foto klant
Alex van Ginneken
Mijn algemene voorwaarden waren niet meer actueel. Ik wilde zeker zijn dat ik goede voorwaarden zou hebben, maar ook op een eerlijke en gelijkwaardige basis. Ik twijfelde om ze eerst bij elkaar te Googlen. Maar zag al snel in dat dit mij te veel tijd kost. En ik zou dan toch moeten controleren of ze actueel zijn en passend voor mijn business. Ik zag al snel de waarde in van kwalitatieve en actuele voorwaarden. De wizard is goed met relevante vragen en snelle levering. Ik zou EenvoudigRecht.nl aanbevelen, omdat je zaken goed geregeld wil hebben en niet te veel kwijt wilt zijn. Na ontvangst heb ik de algemene voorwaarden direct online gezet!

Meer lovende woorden lezen?

November en December feestmaanden: 50% korting op alle selfservice documenten!

Kies je service

Kies hieronder de service die je nodig hebt. Je kunt je service later in de bestelprocedure nog aanpassen.MEEST GEKOZEN

Selfservice

€99,-

€99,-

€49,50

Grapje

Fullservice

€297,-

€297,-

Onze specialist belt je over de privacyverklaring

Kies je service

Kies voor Selfservice of Fullservice en ontvang je document(en) al 1 uur na de bestelling.

Beantwoord de vragen voor de privacyverklaring

Beantwoord de vragen

Kies jouw documenten en beantwoord onze vragen online in 10 minuten.

Je ontvangt de privacyverklaring binnen 3 werkdagen.

Super snelle service

Je documenten worden gemaakt en ontvang je in jouw inbox! Ze zijn direct klaar voor gebruik.

November en December feestmaanden: 50% korting op alle selfservice documenten!

De algemene voorwaarden kan je bestellen in deze talen:

Nederlands

€99,-

€49,50

Engels

€99,-

€49,50

Frans

€99,-

€49,50

Duits

€99,-

€49,50

* Heb je een andere taal nodig? Neem dan contact met ons op!

Gratis gebruiksaanwijzing. Dankzij onze heldere uitleg gebruik jij de documenten op de juiste manier.

Naast de algemene voorwaarden krijg je gratis een gebruiksaanwijzing. Omdat het niet alleen belangrijk is om leveringsvoorwaarden te hebben, maar net zo belangrijk om deze goed te gebruiken. De algemene voorwaarden zijn namelijk niet van toepassing als je deze niet goed gebruikt.

Veel gestelde vragen

Welke service moet ik kiezen?

Je kan bij ons kiezen voor Selfservice of Fullservice.


Kies je voor Selfservice?
Dan maakt ons super slimme systeem jouw document op basis van jouw antwoorden en ontvang je het document binnen 1 uur op de mail. Er komt dus geen specialist aan te pas die je persoonlijk vragen kunt stellen. Met Selfservice betaal je direct via iDeal.


Kies je voor Fullservice?
Dan gaat onze specialist voor je aan de slag nadat je alle antwoorden online hebt gegeven. De specialist neemt telefonisch contact met je op om alles door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Daarna stelt hij de documenten op maat voor je op. Je ontvangt de documenten binnen 5 werkdagen in jouw inbox. Je kiest zelf of je direct via iDeal betaalt of op factuur.

Wat zijn algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden worden ook wel de ‘kleine lettertjes’ genoemd. Eigenlijk zijn het gewoon afspraken tussen jou en je klant. De leveringsvoorwaarden gaan onder andere over aansprakelijkheid, wijze van betaling, garanties, intellectueel eigendom, etc.

Standaard algemene voorwaarden?

Heb je standaard algemene voorwaarden nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies selfservice en binnen 1 uur zitten jouw standaard algemene voorwaarden volledig op maat voor jouw bedrijf in je mailbox. Wij stellen simpele algemene voorwaarden op zodat jouw klanten begrijpen wat er staat.

Algemene voorwaarden voorbeeld

Voorbeeld: Je hebt een product verkocht en deze is nog niet betaald door de klant. Opeens gaat je klant failliet. Gelukkig heb je in je voorwaarden een voorbehoud van eigendom staan. Dit houdt in dat het product niet in het faillissement valt en dat je deze terug kunt krijgen. Wij helpen je graag met opstellen algemene voorwaarden. Kies zelf wat er goed bij jou past: selfservice of maatwerk.

Algemene voorwaarden in een andere taal?

Wij kunnen de algemene voorwaarden ook in een andere taal voor je opstellen. Dit doen we met onze juridische vertalers. Zo weet je tenminste zeker dat de algemene voorwaarden in de verschillende talen qua inhoud gelijk zijn! Wil je een andere taal? Neem dan contact met ons op en laat ons je algemene voorwaarden maken!

Algemene voorwaarden controleren?

Wanneer jouw algemene voorwaarden niet door een jurist of expert zijn opgesteld is het verstandig om de algemene voorwaarden te laten controleren. Het kan namelijk zijn dat de voorwaarden niet helemaal aansluiten op jouw bedrijf of al verouderd zijn waardoor je toch aansprakelijk kan zijn. Dat kan uiteraard tot grote problemen leiden. Wij raden daarom aan de algemene voorwaarden altijd te laten opstellen door een jurist óf ze door een jurist te laten controleren. Wil je jouw algemene voorwaarden laten controleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor algemene voorwaarden controleren hanteren wij dezelfde fixed fee als voor maatwerk.

Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Stuur ons een chatberichtje of bel gerust even.

Bestel jouw documenten

Let's go

Bestel nu jouw juridische documenten. Al meer dan 25162 klanten gingen je voor.