Onze werkwijze

Hoe werken jullie eigenlijk? Goede vraag! We leggen je het haarfijn uit. Het is heel eenvoudig!

icon aanvraag

Bestellen

Kies de gewenste service en selecteer de documenten die je nodig hebt. We stellen je meteen online een paar vragen waarna je jouw gegevens invult. Kost je ongeveer 10 minuten.

icon zandloper

Even wachten...

Afhankelijk van de gekozen service gaat ons slimme systeem óf onze specialist voor je aan de slag. Op basis van jouw gegeven antwoorden stellen we het document op maat voor je op.

Documenten snel geleverd in jouw inbox icoon.

Snelle levering

Als je hebt gekozen voor Selfservice ontvang je de documenten al binnen 1 uur in je inbox. Heb je gekozen voor Fullservice dan duurt het ongeveer 5 werkdagen voordat jouw documenten klaar zijn!

We maken juridische zaken zo eenvoudig mogelijk. Echt. Beloofd.

Hoe wij werken?

Dat leggen we je graag uit. In de video vertellen we je meer! Wil je echt alles weten over onze service en wat je precies kunt verwachten? Dan kun je het beste hier klikken, op die pagina leggen we je alles haarfijn uit.

icon klik

1. Welke documenten heb je nodig?

Weet je al welke documenten je precies nodig hebt? Onder documenten in het menu vind je alle documenten die wij op maat kunnen leveren. Bij elk document vind je meer informatie zoals wanneer én waarom je dat document nodig hebt. Mocht je er daarmee niet uitkomen, stuur dan een chatbericht (rechtsonder) naar onze Pieter. Hij helpt je graag op weg!

icon vergrootglas

2. Aanvragen

Wanneer je weet welke documenten je nodig hebt ga je aan de slag met het aanvragen van de documenten. Dat hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

icon service

3. Kies je service

Je kan kiezen voor Selfservice of Fullservice.
Kies je voor Selfservice? Dan maakt ons super slimme systeem jouw document op basis van jouw antwoorden en ontvang je het document binnen 1 uur op de mail.
Kies je voor Fullservice? Dan gaat onze specialist voor je aan de slag en neemt hij of zij persoonlijk contact met je op om alles door te spreken. Je ontvangt de documenten binnen 5 werkdagen.

icon aanvraag

4. Vragen beantwoorden

Vervolgens selecteer je de documenten en stellen we je online een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden stellen we de documenten voor je op. Wanneer je niet precies weet wat je moet antwoorden kan je dat ons gemakkelijk via de chat vragen. Heb je niet alle relevante informatie bij de hand? Dan kun je via de knop rechtsboven een link naar jezelf sturen zodat je later verder kunt gaan waar je gebleven was. Wel zo eenvoudig.

icon zandloper

5. Even wachten...

Na het afronden van de aanvraag hoef je alleen nog even te wachten...
Heb je gekozen voor Fullservice? De specialist neemt jouw antwoorden door en belt je vaak dezelfde of de volgende dag nog! Na het belletje stellen we de documenten op maat op! Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Documenten snel geleverd in jouw inbox icoon.

6. Levering

Zodra de documenten klaar zijn ontvang je ze in jouw inbox. Daarbij leveren we altijd gebruiksaanwijzingen zodat we zeker weten dat je de documenten op de juiste manier kunt inzetten. Ook houden we je per mail op de hoogte van eventuele wijzigingen in de wetgeving zodat je documenten altijd up-to-date zijn!

Benieuwd wat ze over ons zeggen?

"Het maken van een privacy policy schiet er altijd tussendoor. Door EenvoudigRecht.nl heb ik er eindelijk één laten maken voor mijn websites. Geen uren aan het schrijven, maar gemaakt door de specialist voor mij op basis van een aantal vragen."
Snelle en goede service!
Meer lovende woorden lezen?

Let's go

Bestel nu jouw juridische documenten. Al meer dan 25404 klanten gingen je voor.